Uite și pentru ce aș putea să te ajut:

 

De cele mai multe ori, tinerii au apelat la mine pentru:

ANXIETATE

Anxietatea este super nasoală. E îngrozitor. Ești epuizat tot timpul. Ești transpirat. Inima bate de zici că-ți sare din piept. Teribil. Veți dobândi abilități pentru a vă combate anxietatea, precum și pentru a lupta cu tendința de a vedea viitorul în culori sumbre și catastrofale.

LIPSA DE MOTIVAȚIE ȘI CHEF PENTRU ....VIAȚĂ

Alții i-ar spune depresie. Eu însă nu mă arunc să pun un diagnostic. Însă dacă treci prin asta, știi sigur despre ce vorbesc: nu te poți mobiliza să faci nimic (nici chestii mișto). Stai tot timpul pe facebook sau youtube. Sau jocuri online. Te străduiești cât poți tu de mult să faci lucruri care știi că-s bune pentru tine sau îți fac plăcere - și nu reușești! Ești dezamăgit de tine însuți și știi că nici cei din jur nu au altă părere despre tine.

Aici o să fie de muncă serios, să știi. Dar merită fiecare efort.

VIAȚA TA E DEGEABA?

Te uiți la viața ta și pare în regulă ... nimic nu este teribil de negativ sau deraiat, dar totuși nu te simți întreg, împlinit, centrat - oricum ai descrie-o. Unde pot eu să ajut? Să-ți definești valorile și să descoperi cum poți trăi în acord cu ele, cu ceea ce este semnificativ pentru tine. Și să te ajut să te îndrepți către o viață care funcționează pentru tine.

 

PERFECŢIONISM

Ai niște așteptări mari mari de la tine. TREBUIE să faci lucrurile bine (prima dată, desigur) sau altfel ești înghițit de sentimentele de eșec și groaza că vei fi respins. Relațiile tale trebuie să fie perfecte! De fapt, trebuie musai să bifezi absolut totul pentru o viață perfectă (educatie, job, cuplu, familie...știi tu, tot tacâmul!)

Perfecționismul este un ciclu nesfârșit, care nu te face decât să te simți ca un rahat. Mi-ar plăcea să te ajut să ieși din asta.

Dacă totuși nicio chestie din cele de mai sus nu înseamnă nimic pentru tine, dar ai alte lucruri pe care ai nevoie să le rezolvi, sună sau dă mesaj (whatsapp e perfect! ) și stabilim o discuție de 20 de minute, ca să-ți dai seama dacă e o idee bună să lucrăm împreună.

Ca să fie mai clar, când zic alte lucruri ma refer la:

  • - stress cronic și burn-out (been there, done that)
  • - traume
  • - doliu și pierdere
  • - relații de cuplu dificile

Tu cu ce te confrunți?

Oricât ar fi de greu, faptul de a împărtăși cu cineva dificultățile tale (chiar și printr-un scurt email) este un prim pas către mai bine...și asta e ceea ce vrei, nu? Să fii bine

hai să începem!click aici