Psihoterapie și consiliere pentru

anxietate și atacuri de panică,

depresie,

probleme alimentare,

probleme de relații

preocupări legate de carieră

 

Află mai multe

 

SunĂ acum
IrinaPopPsihoterapeut
 • Pierderea chefului de viață

  Simți că nu mai ai chef de viață...Nu-ți mai vine să faci nimic din ceea ce îți plăcea.Totul este nasol și nici nu speri ca va mai fi bine vreodată.Nici somnul nu mai e ca înainte - fie ca nu poți dormi, fie că dormi prea mult sau chiar nu te dai jos din pat.

  Dacă ce e mai sus descrie destul de bine ceea ce simți zilnic, atunci cel mai probabil ca depresia s-a instalat in viața ta.

  Și chiar dacă acum simți ca ai pierdut orice speranță de luptă cu ea, e bine să știi ca asta este tot un semn al depresiei, nu este ceea ce ai gândi/simți in mod normal.

  Așa ca hai să luptăm împreună, că știi tu, unde-s doi, puterea crește.

   

  Îmi poți trimite un mesaj pe Whatsapp sau Facebook

  +40775. 207. 061.

 • Ingrijorări și neliniște

  Există momente în care neliniștea capătă dimensiuni extreme, pulsul și respirația ți se accelerează, ți-e frică de o moarte subită sau poate că-ți pierzi controlul și nu este nimeni care să te ajute.Cam așa arată atacul de panică, mai ales după ce ai fost la medic și ti-a confirmat ca nu e nimic in neregulă cu sanatatea corpului tău.

  Neliniștea, ingrijorarea aproape permanentă, atacurile de panică sunt cel mai frecvent semne ale unei tulburari anxioase.

  Hai sa ne auzim pentru un plan de acțiune care să-ți aducă linistea pe care o dorești.

  Îmi poți trimite un mesaj pe Whatsapp sau Facebook

  +40 775. 207. 061.

   

 • Relații

  Simți că majoritatea celor din jur te-au dezamăgit într-un fel sau altul.

  Relațiile cu cei apropiați sunt tensionate și cu multe conflicte.

  Ai schimbat deja multe joburi din cauza colegilor cu care pare imposibil să te întelegi.

  Hai să descoperim împreună ce e de făcut.

  Îmi poți trimite un mesaj pe Whatsapp sau Facebook

  +40 775. 207. 061.

   

 • Comportament alimentar

  Dacă mâncarea reprezintă o sursă constantă de neliniște, o preocupare apăsătoare pe ce anume să mănânci sau să nu mănânci, fie că îți provoacă teamă că nu te vei putea opri, fie că este poftești mereu la ceva.

  Faptul de a rumina constant, de a avea emoții puternice când vine vorba de mâncare, poate fi un semn al unei tulburări alimentare. Care netratată alături de un specialist, îți poate pune viața in pericol.

  Îmi poți trimite un mesaj pe Whatsapp sau Facebook

  +40 775. 207. 061.

 • Pierdere, doliu

  Orice pierdere pe care o suferim aduce cu ea durere și suferință.

  Nu trebuie neapărat să trecem prin decesul cuiva drag pentru a simți intens durerea unei pierderi. De la prieteni, colegi, parteneri de cuplu, animale de companie, toate acestea pot provoca suferință și perturbarea vieții tale, așa cum o știai.

  Îmi poți trimite un mesaj pe Whatsapp sau Facebook

  +40 775. 207. 061.

   

De ce să lucrezi cu mine?

 
Pentru că...
 
Sunt un om ca și tine, dar cu alt job.
Sunt un om ca și tine, dar care a studiat domeniul ăsta.
Sunt un om ca și tine, dar care a văzut și ajutat mai mulți oameni prin puterea psihoterapiei.
Sunt un om ca și tine care face terapie.
Într-o lume în care toți ne dorim puternici, în acceptare cu noi, încrezatori și fericiți, cu greu recunoaștem ca avem nevoie de terapie, chiar și noi, terapeuții. Lupta e aceeași la toți dintre noi, doar reprizele de bătălie sunt diferite și felul în care reacționăm la înfrângeri și victorii.
Sunt un om ca și tine, sunt femeie si soție. Sunt mama și copilul cuiva. Sunt o viitoare bunică peste ani și ani. Una foarte cool! Sunt problemele cu care mă încarc, ca tot omul. De la mine, de la alții, de la societate. Sunt rezolvările pe care am învățat să mi le dau singură. Și încă învăț, niciun terapeut nu e gata format. Acumulăm și învățăm în fiecare zi. Ne schimbăm în fiecare zi. Cunoaștem oameni și situații diferite în fiecare zi.
Eu sunt Irina Pop – Terapeutul care face terapie.
Nu o sa-ți promit că o să fie ușor, dar o să merite fiecare secundă investită în lupta cu problemele și demonii tăi! Iți garantez că te înteleg, că știu cum e și ca o să lupt alături de tine. Pentru că și pe mine mă întelege cineva și luptă alături de mine. Și că o să avem rezultate, eu sunt bine. Pentru că eu am rezultate, eu sunt bine!